Ekslusivt porcelæn

Glas

Vores glas er af mærket Elegance og passer til alle formål. Hos Frederiksværk Serviceudlejning, kan vi tilbyde Danmarks bedste festudlejning og udvalg i alt til festen

Tallerkner

Hos Klar Til fest kan du leje ensartet porcelæns tallerkener. Ønsker du, at have et flot festbord, hvor du ikke skal anvende dine egne forskellige tallerkener. Så kan du leje ens tallerkener hos os. Du kan endvidere også leje service hos os for at fuldende festbordet.

Tilbehør

Vi råder og stort sortiment når det kommer til tilbehør til service. Vaser, the og kaffe kander og meget mere

Bestik

Vi udlejer p1 bestik til dit arrangement. Står du med et festbord, og ønsker alle delene skal være ens, så lej det hele hos os. Vi har et bredt sortiment af alle de ting, som du skal bruge til dit festbord.

Skåle og fade

Vores store udvalg af skåle spænder fra sauceskål og snackskål til suppeterrin og salatskål, så du med sikkerhed kan finde den servering, der passer til din fest. Hvordan mad anrettes og serveres er mindst ligeså vigtigt som selve smagen, så mangler du specifikke skåle for at fuldende menuen, eller ønsker du at leje både skåle og fade fra vores serviceudlejning, sikrer du dig en gennemført servering, hvor både udseende og smag er i orden.

Opvask

Hvis i ønsker opvask, så kan i selvfølgelig bestille det, det kan i gøre ved den endelig ordre, der skal i blot krydse af ved opvask, opvask koster 2 kr pr del. Ved bestilling af opvask, skal blot skylde servicen af

Leje af service i København​

At danne den bedste ramme omkring enhver fest er helt afgørende for det endelige resultat, og her spiller telt, borde, stole, udstyr og pyntning en kæmpe rolle, og derfor er det vigtigt, at du allierer dig med de bedste indenfor området. Hos Udlejning-fest.dk møder du et professionelt team, der står klar til at hjælpe og rådgive igennem hele processen, du er i de bedste hænder, det er helt sikkert, der er tænk på det hele.

Leje af service i Nordsjælland​

Find et stort udvalg af forskellige typer af festtelte, borde og stole i høj kvalitet og smukt æstetisk udtryk, der løfter din fest til det højeste niveau, og sikrer en fantastisk ramme omkring din fest. Hos Udlejning-fest.dk kan du finde lige præcis det telt, som passer til den lejlighed, som du skal fejre til fornuftige priser og forsvarlig opsætning og nedtagning.

Lej service København​

Leder du efter leje af service til fest København til din kommende fest, som du er i gang med at planlægge ,og ligemeget hvilket tema du kører, så finder du relevant kvalitetsudstyr hos Udlejning-fest.dk. Her kan du vælge i mellem stort som småt, og du kan være helt sikker på, at du får den bedste service igennem hele processen fra begyndelse til ende. Udlejning service København er af højeste kvalitet hos Udlejning-fest.dk, og udvalget er kæmpe stort.

Udlejning af service Sjælland​

Er du ikke bosat i København eller omegn, kan du sagtens leje festudstyr hos Udlejning-fest.dk, der er klar til køre ud for at opsætte et festtelt og levere borde og stole på hele Sjælland. Leje af service Nordsjælland, leje af service Roskilde eller leje af service Sjælland er muligt så det er bare med at komme i gang med at finde netop det udstyr, som du skal bruge til din kommende fest.


Det er populært at lege et festtelt, det er en forlængelse af hjemmet, og du kan sætte dit helt eget præg på hele festen, og dermed gøre den personlig og unik. Hos Udlejning-fest.dk har de masser erfaring med at leje telte, og du får en personlig og vedkommende service, og derfor er der mange kunder, der altid booker festtelt og tilhørende udstyr her, fordi der leveres hver eneste gang. Du kan som vært eller værtinde slappe helt og aldeles af og nyde dine gæster vel vidende, at der er styr på sagerne, og I kan bare nyde den festlige lejlighed.