Ekslusivt porcelæn

Glas

Vores glas er af mærket Elegance og passer til alle formål. Hos Frederiksværk Serviceudlejning, kan vi tilbyde Danmarks bedste festudlejning og udvalg i alt til festen

Tallerkner

Hos Klar Til fest kan du leje ensartet porcelæns tallerkener. Ønsker du, at have et flot festbord, hvor du ikke skal anvende dine egne forskellige tallerkener. Så kan du leje ens tallerkener hos os. Du kan endvidere også leje service hos os for at fuldende festbordet.

Tilbehør

Vi råder og stort sortiment når det kommer til tilbehør til service. Vaser, the og kaffe kander og meget mere

Bestik

Vi udlejer p1 bestik til dit arrangement. Står du med et festbord, og ønsker alle delene skal være ens, så lej det hele hos os. Vi har et bredt sortiment af alle de ting, som du skal bruge til dit festbord.

Skåle og fade

Vores store udvalg af skåle spænder fra sauceskål og snackskål til suppeterrin og salatskål, så du med sikkerhed kan finde den servering, der passer til din fest. Hvordan mad anrettes og serveres er mindst ligeså vigtigt som selve smagen, så mangler du specifikke skåle for at fuldende menuen, eller ønsker du at leje både skåle og fade fra vores serviceudlejning, sikrer du dig en gennemført servering, hvor både udseende og smag er i orden.

Opvask

Hvis i ønsker opvask, så kan i selvfølgelig bestille det, det kan i gøre ved den endelig ordre, der skal i blot krydse af ved opvask, opvask koster 2 kr pr del. Ved bestilling af opvask, skal blot skylde servicen af