Scene udlejning

Det er naturligt at tænke på Frederiksværk Serviceudlejning, når du skal bruge scenetelte. Vi er med til at give dig en professionel løsning, der med garanti dækker dit behov.

Vores specialister tilbyder løsninger i hele landet, som helt sikkert vil generere opmærksomhed, uanset om det skal være som en lukket eller åben løsning. I kan selvfølgelig leje scenepodie alene, i behøves ikke at leje et telt med hos os. Det er utroligt nemt at sætte en scene op og i kan forme den som i vil.

Størrelse på podie

Scenepodie måler 2×1 meter.

20 cm ben medfølger, samt klodser til at sammensætte scenepodierne så de holdes sammen.

 Tager kun 30 sekunder pr.  podie at sætte op

Scenetelte

Vi udlejer scene telte i 6, 9 meter bredde. Som standart er de 6×3 eller 9×3, i kan selvfølgelig godt bestille 6×6 9×6 osv.

 

 

 

Lejeperiode

Lejeperioden er altid variabel så den passer til jeres behov. Kontakt os for en snak omkring projektet, så vi sammen kan finde den bedste løsning.

 

 

Betaling

Betaling skal ske ved levering/afhentning. I kan betale på Mobile pay, straksoverførsel eller kontant

 

 

Værd

Teltet kan stå frit uden brug af barduner. Teltpriser er inkl. opsætning og nedtagning ekskl. fragt. Ved opsætning følges terræn. Teltpladsens underlag skal være fast, jævnt og ryddet (manglende rydning af husdyrs efterladenskaber kan resultere i udsættelse af opsætning af telt, med beregning af ekstra ventetid/kørsel til følge) og evt. afmærket før opsætnings dato. Der skal være køremulighed for lastbil til stedet. Klistermærker og lignende må ikke anvendes på teltdug og gulv. Der må ikke grilles eller tilberedes osende mad i teltet eller dets umiddelbare nærhed. Lejer sørger selv for opsætning/nedtagning af borde, stole m.m. Teltet skal være ryddet og gulv vasket ved afhentning. Det kan forekomme at gulvet skal vaskes før ibrugtagning.

Alle telte bliver leveret og opsat med pløkker og barduner. Pløkker kan anvendes i, græs, grus, beton, fliser. Hvis det ikke er muligt, så skal i bestille beton klodser, der kommer en mer pris på dette

Vi har følgende udvalg til telt udlejning:

  • Festtelte
  • Partytelte
  • Festivaltelte
  • Fyrværkeritelte
  • Håndværkertelt
  • Sceneudlejning
  • Selskabshus

Levering kun til gadeplan, medmindre andet er aftalt jf. lejekontrakten. Ved trapper kommer der en mer pris. Levering og afhentning foretages kollektivt, så fast tid kan ikke loves. Fragten er gældende til nærmeste afsætningsmulighed (overdækket) inden for en afstand af max. 20 meter fra vogn. Alt udstyr bliver leveret i store varebiler, lastbiler og store trailere, det er lejers ansvar at gøre plads til parkering. Selvafhentning er muligt, transporteres i LUKKET vogne eller trailer. Lejer læsser selv på og af fra/til anvist plads.

Vores forsikring dækker stormskade og brandskade, så længe vores regler er overholdt

Alle vores telte er certificeret og lever selvfølgelig op til myndighedernes strengeste krav. Det er din garanti for, at vi kan levere en god kvalitet til dig. Alle vores teltduge er lavet af brandhæmmende og godkendte materiale, og derfor kan du trygt og sikkert lej et telt hos Frederiksværks Serviceudlejning uden at skulle bekymre dig om sikkerheden.

Der er visse krav til omgivelserne for at kunne sætte et telt op, dette kan du læse mere om vores på vores hjemmeside, så du er klædt godt på, når du ønsker telt udlejning.

Vi har et bredt udvalg af lys til jeres Festtelt. Vi har lyskæder, lysekroner, hvide lamper mm.

For at se vores udvalg se her