Udlejning af plast gulv

Udlejning af gulv til telt

LEJ teltgulv

Lej et teltgulv, som er let at lægge og er meget stabilt. Giver en rigtig god finish til teltet og hjælper også gæsterne med høje hæle rundt i teltet. Vores flotte teltgulv mindsker fugt og kulde i teltet, og derfor er det en god idé at leje gulv til festteltet, så dine gæster ikke fryser, når det bliver aften og mørket sænker sig. Gulvet er af højeste kvalitet, i stærk plast – de er lette at samle, selv for én person. Til et helt telt kan du lægge gulv i teltet på bare 30-60 minutter. Teltgulvet klikkes sammen helt uden brug af værktøj. Gulvet er fleksibelt og følger underlaget, derfor er det også muligt at bruge på ujævne græstæpper. 

Du kan frit vælge, om du selv vil lægge gulvet, eller om vi skal gøre det.

Gulvet kan lejes både med eller uden samtidig leje af telt.

 
Se Priser

Plast gulv

Gode råd til plast gulv

Jo mere jævn pladsen er, destro bedre. Pladestørrelse 2 m x 0,50 m samt 1m x 0,5 meter. Leveres i mørke marmor farvet plast. de vejer 6 kg pr m2.

Vores plast gulv bliver leveret rent. Ved opsætning i dårligt vejr, mudret opstillingssted mm. kan besværligt gøre at holde plast gulvet rent ved opsætning.

Lej et gulv som er niveaureguleret

Gulv til telt

Vi tilbyder reguleret gulv til jeres fest, så hvis i har en ujævn græsplæne, så kan vi ligge scenepodier og regulere dem, så hele gulvet bliver 100% lige