Lej jeres partytelt hos os

Et partytelt leveres som regel med vinduessektioner i min. 50% af teltet og hvide sektioner for resten, med 1 dør. Alle partytelte kan opbygges, ligesom i ønsker det, i skal blot have et ønske til jeres telt, så finder vi den bedste løsning sammen Siderne på et partytelt kan nemt tages af, hvis det skulle blive for varmt. Et partytelt kan også leveres med en varmekanon eller terrassevarmer, så du er sikret, at dine gæster ikke kommer til at fryse. Et partytelt fra Frederiksværk Serviceudlejning er lavet af den bedste kvalitet og kan holde til alt slags vejr

Størrelse på telt

Vi anbefaler generelt min. 1 m2 pr. person ved spisning og 1,5 m2 hvis festen er med musik og dansk. Husk at bestille telt til, garderobe, dj, buffet eller bar

 

 

Teltduge

Alle vores telte er helt hvide. Teltene leveres som standard med 50% vinduer, 1 dør og resten uden vinduer

 

 

 

Lejeperiode

lejeperioden er på 3-5 dage. Så skal i holde fest en lørdag, så bestræber vi os på at sætte teltet op senest torsdag og en normal nedtagning vil blive mandag/tirsdag

 

Betaling

Betaling skal ske ved levering/afhentning. I kan betale på Mobile pay, straksoverførsel eller kontant

 

 

Partytelt til

Pænt og klassisk festtelt i hvid dug med plastvinduer med rundet top. Modulbredden kan leveres i 6, 9, eller 12 meter, og minimum teltlængde er den samme som modulbredden. Længden udvides med moduler af 3 meter efter behov. Denne model, der har en modulbredde på 3 meter og en minimum teltlængde på 3 meter, kan udvides med moduler af 3 meter i det uendelige. Det gør denne type festtelt velegnet som gangareal, køkkentelt, garderobe eller tilsvarende.

Partytelte til ethvert festbehov
Et partytelt kan bruges til enhver form for fest eller arrangement såsom: bryllupper, konfirmationer, receptioner, messer, firmafester fødselsdage, havefester og mange andre typer af arrangementer – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Vores partytelte leveres naturligvis altid i god stand rene og nyvaskede, så dit partytelt er flot at se på og fremstår festligt og indbydende for dine gæster.

Værd

Teltet kan stå frit uden brug af barduner. Teltpriser er inkl. opsætning og nedtagning ekskl. fragt. Ved opsætning følges terræn. Teltpladsens underlag skal være fast, jævnt og ryddet (manglende rydning af husdyrs efterladenskaber kan resultere i udsættelse af opsætning af telt, med beregning af ekstra ventetid/kørsel til følge) og evt. afmærket før opsætnings dato. Der skal være køremulighed for lastbil til stedet. Klistermærker og lignende må ikke anvendes på teltdug og gulv. Der må ikke grilles eller tilberedes osende mad i teltet eller dets umiddelbare nærhed. Lejer sørger selv for opsætning/nedtagning af borde, stole m.m. Teltet skal være ryddet og gulv vasket ved afhentning. Det kan forekomme at gulvet skal vaskes før ibrugtagning.

Alle telte bliver leveret og opsat med pløkker og barduner. Pløkker kan anvendes i, græs, grus, beton, fliser. Hvis det ikke er muligt, så skal i bestille beton klodser, der kommer en mer pris på dette

Vi har følgende udvalg til telt udlejning:

  • Festtelte
  • Partytelte
  • Festivaltelte
  • Fyrværkeritelte
  • Håndværkertelt
  • Sceneudlejning
  • Selskabshus

Levering kun til gadeplan, medmindre andet er aftalt jf. lejekontrakten. Ved trapper kommer der en mer pris. Levering og afhentning foretages kollektivt, så fast tid kan ikke loves. Fragten er gældende til nærmeste afsætningsmulighed (overdækket) inden for en afstand af max. 20 meter fra vogn. Alt udstyr bliver leveret i store varebiler, lastbiler og store trailere, det er lejers ansvar at gøre plads til parkering. Selvafhentning er muligt, transporteres i LUKKET vogne eller trailer. Lejer læsser selv på og af fra/til anvist plads.

Vores forsikring dækker stormskade og brandskade, så længe vores regler er overholdt

Alle vores telte er certificeret og lever selvfølgelig op til myndighedernes strengeste krav. Det er din garanti for, at vi kan levere en god kvalitet til dig. Alle vores teltduge er lavet af brandhæmmende og godkendte materiale, og derfor kan du trygt og sikkert lej et telt hos Frederiksværks Serviceudlejning uden at skulle bekymre dig om sikkerheden.

Der er visse krav til omgivelserne for at kunne sætte et telt op, dette kan du læse mere om vores på vores hjemmeside, så du er klædt godt på, når du ønsker telt udlejning.

Vi har et bredt udvalg af lys til jeres Festtelt. Vi har lyskæder, lysekroner, hvide lamper mm.

For at se vores udvalg se her