Email: info@udlejning-fest.dk
Tlf.: +45 2266 9529

Bestil dit fyrværkeritelt hos os

I Danmark er det efterhånden blevet en tradition for, at der bliver opstillet mange fyrværkeritelte i december måned rundt omkring i danmark. Hovedsageligt bliver disse telte brugt til salg af fyrværkeri og andre sjove ting over hele landet.

Vi har stor erfaring med at levere telte til fyrværkeri. Vi har opstillet fyrværkeritelte i mange år og besidder stor erfaring omkring sikkerheden indenfor området. Vores fyrværkeritelte kan fås i mange størrelser, alt efter kundens behov. Sortimentet af vores telte er meget bredt.

Lidt info om fyrværkeritelte

Det mindste telt som vi har til fyrværkeri, har en bredde på 6 meter. og dybde uden begrænsning. og vi har 9 meter i bredden og 12 meter i bredden og dybden uden begrænsning.

Alle vores fyrværkeritelte har en siddehøjde på 220 cm.

Frederiksværk Serviceudlejning startede med opstilling af fyrværkeritelte for mange år siden. Vores telte til fyrværkeri har en typisk 2 til 3 ugers lejeperiode, alt efter kundens ønsker og behov. Der er selvfølgelig også mulighed for at leje i længere eller i kortere periode som det passer med kundens planlægning af fyrværkerisalg

Opstilling af fyrværkeritelte i hele Danmark

Fyrværkeritelte bliver typisk opstillet i midten af december måned, hvor det er koldt. På baggrund af det har kunden også muligheden for at bestille diverse ting igennem os som:  gulv til teltet, varmekanon, hegn, belysning og m.m.

Alle fyrværkeritelte er godkendte og certificerede efter danske normer, som blev vedtaget 1. januar i 2015.

For mere information vedrørende fyrværkeritelte bedes du ringe på Tlf. 22669529 ellers kan du også sende en mail ved at benytte vores kontaktformular.

Lej dit fyrværkeritelt ved Frederiksværk serviceudlejning – med udlejningsperiode der passer dig

Når tiden nærmer sig nytår bliver der slået fyrværkeritelte op mange steder i Danmark. At besøge fyrværkeriteltene er blevet en fast del af at købe fyrværkeri i Danmark, som især ses i de større byer. Som sælger af fyrværkeri kan det være en fordel at have en god aftale om leje af telt, hvor der tager hensyn til din planlægning. Det kan Frederiksværk serviceudlejning hjælpe med. Vi tilbyder blandt andet udlejningsperioder, der er tilpasset dig. Og et bredt udvalg af telte.

Kunne du tænke dig at leje et fyrværkeritelt har Frederiksværk serviceudlejning et stort udvalg, og har erfaring med sikkerheden omkring dette felt. Teltene er alle certificerede og godkendte efter de regler, der blev vedtaget i 2015. Du skal derfor slet ikke bekymre dig om byggetilladelser eller andre regler fra myndighederne, når du lejer telte fra Frederiksværk serviceudlejning.

Det kan variere hvor meget plads, der er behov for i teltet ved salg af fyrværkeri. Vi vil gerne give dig mulighed for at finde det, der passer til dine behov. Derfor kan du vælge mellem telte i mange forskellige størrelser. Vælg mellem: 6 meter, 9 meter eller 12 meter brede telte. Teltene har ingen dybde begrænsning og har en sidehøjde på 2,2 meter. Der er mulighed for at skabe lige de rammer, du ønsker for salg af fyrværkeri.

 

Fokus på kundens komfort og ønsker

Glæd dig til at undgå stress og jag når du lejer telte ved Frederiksværk serviceudlejning. Frederiksværk serviceudlejning tilbyder nemlig en fleksibel udlejningsperiode, der tilpasses kundens behov. Du kan derfor regne med at der tages højde for din planlægning af fyrværkerisalg, og at udlejningsperioden tilpasses dette. Fyrværkeriteltene bliver typisk stillet op midt i december, og det kan derfor være koldt at færdes i teltene. Frederiksværk serviceudlejning vil give dig god service og tilbyder også, at du kan leje ekstra udstyr i følge med teltet. Det betyder, at du blandt andet kan leje varmeapparat og belysning til at gøre oplevelsen i teltet ekstra behagelig. Så kan du holde dig godt varm i teltet og nyde at sælge fyrværkeri med et smil. Teltet kan være nemmere at opvarme, hvis der er gulv i teltet, derfor kan det være en fordel at have med, hvis du vil have fuldt udbytte af opvarmningen.

Vi går op i, at vores kunder skal have en god oplevelse og tilbyder derfor:

  • Imødekommende service over telefonen, hvor du kan få mere at vide om teltene og deres muligheder
  • Kontakt os på 22669529
  • Fleksibilitet i forhold til vores kunders ønsker
  • Fragt af ordrer og opsætning er inkluderet i prisen
  • Et bredt udvalg af telte og tilbehør, der kan gøre noget ekstra for din oplevelse

 

Mulighed for levering, opsætning og afhentning

Det skal være en fornøjelse at leje telte ved Frederiksværk serviceudlejning. Du kan derfor se frem til at blive serviceret med levering, opsætning og nedtagning af teltene. Det er del af din ordre, og kræver blot, at der er gjort klar til opsætning på teltpladsen. Når udlejningsperioden afsluttes afhentes teltene igen uden ekstra beregning.

 

Andre typer af telte tilgængelige for dig

Er et telt til salg af fyrværkeri ikke helt det, du leder efter, har Frederiksværk serviceudlejning et bredt udvalg af andre typer af telte. Med fem forskellige typer af telte er der nok at vælge mellem. Det kan være festteltet til din næste fest, der giver plads til at huse en stor gruppe mennesker. Festteltene kan opsættes og udbygges, som du ønsker. Frederiksværk serviceudlejning tilbyder gerne vejledning i forhold til pladsfordeling og opsætning, så du får skabt de helt rette rammer for din fest. Derudover byder Frederiksværk serviceudlejning også på festivaltelte, håndværkertelte og scenetelte.

 

En forsmag på hvad teltene tilbyder dig

Er du nysgerrig på, hvordan teltene ser ud, når de er slået op og indrettet, kan du finde inspiration i det store galleri, du finder på hjemmesiden. Her finder du eksempler på flere typer af telte – både med og uden tilbehør. Og derudover findes der billeder af teltene på deres respektive sider under tekstbeskrivelsen.

Vi håber det kan give en idé om teltenes udformning og mulighed for indretning. Hvis der er brug for uddybning, vejleder Frederiksværk serviceudlejning altid gerne ud fra dine specifikke ønsker.