Spiderman hoppeborg

Udlejning af hoppeborg

Vi råder over et stort sortiment af hoppeborge

Vi har en masse forskellige hoppeborge, både til havefester men også til firma/event fester. Vores hoppeborge har den perfekte størrelse til en normal have. De kan rumme ca. 10 børn ad gangen, og dækker derfor de flestes behov. Vi leverer primært i Nordsjælland og København.

Din og ikke mindst børnenes sikkerhed er vigtig for os. Derfor er alle vores hoppeborge i allerhøjeste kvalitet. Hoppeborgene bliver hvert år synet hos Force Technology. Desuden er alle vores hoppeborge dækket af en ansvarsforsikring hos Topdanmark.

Skal I bruge hoppeborgen til et offentligt arrangement, så husk at søge om tilladelse hos politiet.

Alle vores hoppeborge er godkendte

Prinsesse hoppeborg udlejning

train station renovation (2016-2017)

Boksemaskine

Boksemaskine

De fleste fester bliver bare sjovere med en boksemaskine. NU kan du leje én af Frederiksværk Serviceudlejning´s boksemaskiner til din næste fest. Frederiksværk Serviceudlejning leverer og afhenter til/fra kantsten. Så bliver festen ikke bedre eller nemmere!

Hvem kan skubbe sin modstander af pinden. Hver spiller får deres egen gladiator hammer. Med denne skal man prøve at skubbe modstanderen af pinden. Det kræver styrke, balance og taktik. Kun den bedste står tilbage.

Det er den perfekte udfordring til sommerfesten, firmafesten, teambuilding, faktisk alle slags events.

6 x 6 meter

Den fylder en del på traileren med alt udstyr

Udlejning af gladiatorkamp
Fodbolddart

Fodbolddart

Vores sjove fodbolddart, måler 4,5 meter høj, hvor man kan skifte skydepladen ud, så der forskellige billeder af skyde efter.